Lilleov igrač gurnuo Modriću loptu kroz noge u porazu Reala. Pogledajte situaciju

Foto: Screenshot (Twitter)

ZA RAZLIKU od utakmice protiv Stuttgarta, kada je ulaskom Luke Modrića u igru Real Madrid uspio preokrenuti rezultat i slaviti 3:1 na otvaranju Lige prvaka, madridska momčad poražena je u susretu 2. kola u najjačem europskom nogometnom natjecanju. Domaćin Lille svladao ju je 1:0.

Aktualnog europskog prvaka francuski predstavnik pobijedio je golom Jonathana Davida iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Modrić je protiv Stuttgarta u igru ušao u 70. minuti pri rezultatu 1:1. Real je slavio 3:1 uz Modrićevu asistenciju Antoniju Rüdigeru za vodstvo u 83. minuti.

Santos odigrao sjajnu utakmicu

Ovaj put je trener momčadi Carlo Ancelotti kapetana poslao na travnjak u 57. minuti. Samo su Andrij Lunin (7.3) i Daniel Carvajal (7.3)  prema ocjenama Sofascorea odigrali bolje partije od Modrića (7.1), koji je imao tri ključna dodavanja i jednu stvorenu šansu. Real ipak nije uspio preokrenuti rezultat.

VIDEO: Arena Sport

Ipak, na utakmici je viđen i potez koji se ne viđa često, a jutros se širi društvenim mrežama. Legendu hrvatske reprezentacije i ikonu Reala na travnjaku je varkom i loptom kroz noge uspio nadmudriti Portugalac Tiago Santos, 22-godišnji desni bek Lillea i s ocjenom 8.2 najbolji pojedinac susreta. 

Standings provided by Sofascore


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.