Marca: Sučić sanja zagrljaj s Modrićem. Ovaj put kao jedini pobjednik

UTAKMICU između Real Sociedada i Real Madrida španjolska Marca najavila je svojim čitateljima kroz prizmu dvojice hrvatskih reprezentativaca koji će se u njoj ogledati. "Luka Sučić protiv svog idola Luke Modrića", naslov je teksta najave ogleda koji se u subotu od 21 sat igra stadionu Anoeta.

"Nada Real Sociedada i zvijezda Real Madrida igrat će ove subote jedan protiv drugoga, samo nekoliko dana nakon što su zajedno slavili pobjedu Hrvatske i svoje rođendane", piše Marca podsjećajući na pobjedu Hrvatske protiv Poljske (1:0), odnosno na to da je Modrić 39. rođendan slavio 9. rujna, a Sučić 22. dan ranije.

Sučić dočekao priliku?

Bit će to poseban meč za Sučića, nastavlja se u tekstu, prvi u kojem će igrati protiv svog idola. Marca najavljuje da bi mladi hrvatski veznjak baš u nadolazećoj utakmici trebao dočekati priliku nakon što je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao tek sedam minuta protiv Rayo Vallecana.

Podsjeća se da je Sučić veliki talent i da je uzora pronašao u iskusnom sunarodnjaku te na njihov zagrljaj u reprezentativnoj akciji nakon Modrićevog gola za pobjedu protiv Poljske.

"Ovaj put će biti u dresovima drugih boja. Sučić sigurno sanja uspješnu večer i, zašto ne, zagrljaj s Modrićem nakon utakmice. Ovaj put kao jedini pobjednik u utakmici", ističe Marca.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.