Mbappe će imati neviđeno predstavljanje u Realu. Ovo su detalji

Foto: Profimedia

KYLIAN MBAPPE konačno je igrač Reala, dvije godine nakon što je Florentino Perez krenuo u operaciju dovođenja njega iz PSG-a. Jedan od najvažnijih transfera u povijesti Real će zato dostojno predstaviti. As otkriva detalje spektakularne prezentacije. Bit će u utorak 16. srpnja u 19 sati na Santiago Bernabeuu. Tamo će 80 tisuća navijača svjedočiti onome što u Realu nazivaju "Najimpresivnijim predstavljanjem nogometaša ikad", piše madridski list i dodaje:

"Sigurno će veliki dio mnoštva na tribinama nositi Realovu devetku s Mbappeovim imenom na leđima, jer to će biti dan kada napokon kreće prodaja željno čekanog dresa. Oni će u njemu ugledati i Mbappea, koji će do ispod sjeverne tribine doći pozornicom. Ona će ići sve od svlačionice do sjeverne tribine.

Stage će biti u stilu onog Taylor Swift, a na njegovim rubovima bit će vulkani. Mbapppeov ulazak na teren bit će popraćen svirkom uživo i vatrometom. Šef ceremonije bit će Realov predsjednik Florentino Perez, a uz njega će biti Pirri, legenda Reala i počasni predsjednik. Panoramski ekrani na stadionu prikazivat će vrhunce Mbappeove karijere. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.