Melnjak otkrio da je imao ponudu za odlazak iz Hajduka: Zagolicala me

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DARIO MELNJAK (31) posljednju utakmicu za Hajduk odigrao je krajem listopada prošle godine. Tada se na utakmici sa Slaven Belupom u Koprivnici teško ozlijedio. Puknuće prednjih križnih ligamenata koljena izbacilo ga je iz pogona na dug period, a sada se napokon uspio vratiti. Podsjetimo, Melnjak je u Hajduk došao prije dvije godine i osam mjeseci te se nametnuo kao nezamjenjiva opcija na lijevom boku. Odigrao je 93 utakmice, zabio 13 golova i upisao 11 asistencija. 

Hajdukov branič dao je intervju za Dalmatinski portal u kojem se osvrnuo na probleme s ozljedom, ali i otkrio da je prošle sezone imao ponudu Espanyola za odlazak iz Hajduka, ali ju tadašnji sportski direktor Mindaugas Nikoličius nije prihvatio jer je ocijenio da nije dovoljno dobra.

"To je bilo sredinom osmog mjeseca prošle godine. Za Hajduk nije bila OK ponuda. Bila bi da sam bio top i da se ušlo u prvu ligu. Za mene karijerno bi bila dobra jer nisam još imao priliku igrati u ligama petice. Ponuda me zagolicala. Dobar klub, šansa za igrati Primeru. Imam više od 30 godina. Volio bih probati i sebi pokazati da mogu igrati te lige", rekao je Melnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.