Michael Schumacher pao s motora: Osjećam se dobro

MICHAEL SCHUMACHER doživio je prometnu nesreću u Cartageni kad je pao s motocikla prilikom testiranja moticikla na stazi. Slavi vozač Formule 1 u padu je glavom udario u pločnik, te je bez svijesti prevezen u bolnicu, prenosi španjolska Marca.

Schumacher se osvijestio na putu prema bolnici Virgen de la Arrixaca, gdje je odmah podvrgnut skeniranju glave, te je utvrđeno da nije zadobio teže kontuzije mozga i trebao bi uskoro biti pušten na kućnu njegu. Schumacher se španjolskim liječnicima požalio na bolove u vratu i zglobu desne ruke, ali nisu pronađene nikakve ozbiljnije ozlijede.

Schumacher je prilikom pada testirao motor Honda CBR 1000 Fireblade za njemačko prvenstvo Superbike koje počinje krajem travnja. Već tijekom prošle godine, natječući se u Superbikeu, 39-godišnji je Nijemac pao u više navrata. Rekao je da neće odustati od natjecateljske vožnje na motociklima.

Schumacher: Osjećam se dobro 
 
Putem svoje službene internetske stranice Michael Schumacher objasnio je pad na Cartageni i razloge zbog kojih je završio na pretragama u bolnici Virgen de la Arrixaca.

"Imao sam nesreću prilikom testiranja motocikla na Cartageni, odakle sam iz predostrožnosti prebačen u bolnicu", započinje sedmerostruki bivši prvak svijeta u Formuli 1, te nastavlja opisujući što se točno dogodilo, ujedno umirujući sve zaljubljenike u njegov lik i djelo:

"Zbilo se to na startno-ciljnoj ravnini prilikom kočenja i naginjanja pred prvi zavoj. Pretrage u bolnici nisu dokazale nikakvu ozljedu, a ja se osjećam dobro".

J.C./Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.