Mijatović nakon poraza Reala u Ligi prvaka: Jako je nedostajao Luka Modrić

Foto: Profimedia/EPA

REAL MADRID izgubio je 1:0 na gostovanju kod Lillea u utakmici 2. kola Lige prvaka. Izvedbu momčadi kritizirao je Predrag Mijatović, bivši napadač kluba (1996. - 1999.) i njegov sportski direktor (2006. - 2009.). Posebno je bio nezadovoljan veznim redom madridske ekipe.

Trener momčadi Carlo Ancelotti utakmicu je otvorio s Judeom Bellinghamom, Eduardom Camavingom, Aurelienom Tchouamenijem i Federicom Valverdeom u srednjem redu. Luka Modrić je u 57. minuti zamijenio Endricka, a Arda Güler ušao u 67. umjesto Camavinge.

Mijatović: Problem je bio u veznom redu

"Momčad nije izgledala obrambeno loše i Lille nije odigrao sjajnu utakmicu, ali mislim da Real ima puno mjesta za napredak", istaknuo je Mijatović koji je odgovorio na pitanje o spomenutoj četvorici u vezi i "rock and roll Madridu", kako je to prezentirao voditelj emisije na Cadeni SER. 

"Nisu me uvjerili, baš veza je bila problem protiv Lillea. Previše je tu snage, a premalo kreativnosti. Jako je nedostajao Luka Modrić, a Tonija Kroosa više nema. Mislim da su Tchouameni, Camavinga i Valverde previše mišićavi i pregrubi s loptom. Nije to vezni red koji paše Realovoj igri", rekao je Mijatović. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.