Modrić ipak ide u Arabiju? Talijanski novinar tvrdi da pregovori odlično napreduju

Foto: EPA-EFE

LUKA MODRIĆ mogao bi sljedećeg ljeta, a možda i prije, otići u Saudijsku Arabiju, tvrdi poznati talijanski novinar Rudy Galetti. On je na Twitteru u četvrtak navečer objavio da pregovori Al Ahlija s kapetanom hrvatske reprezentacije dobro napreduju i da će se uskoro nastaviti.

"Al Ahli želi i Casemira i trenutačno radi na tome da nagovori obojicu da dođu. Nakon toga će stupiti u kontakt s njihovim klubovima jer ih želi dovesti već u siječnju", napisao je Galetti te tako dao naslutiti da bi bivši suigrači iz Reala mogli ponovo zaigrati zajedno.

Saudijci ga željeli i ljetos

Modrića se sa Saudijskom Arabijom povezivalo i ljetos, kad ga je navodno želio Al Ahli. Taj klub nudio mu je 80 milijuna eura po sezoni, ali je 38-godišnji Modrić odlučio ostati u Realu, što su navijači popratili s oduševljenjem. Klub nije odustao od Modrića i sad su izgledi za njegov dolazak navodno puno veći.

Ako bi zaista otišao u Al Ahli, Modrićevi suigrači bili bi Roberto Firmino, Edouard Mendy, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin te mladi Gabi Veiga, koji je ljetos došao iz Celte. Al Ahli je trenutačno treća momčad saudijskog prvenstva s devet bodova manje od vodećeg Al Hilala.

Modrić je u lipnju ove godine produljio ugovor s Realom na još godinu dana. Nedavno se pojavila priča da bi karijeru mogao nastaviti u Interu iz Miamija, no čini se da bi na kraju ipak mogao završiti u Saudijskoj Arabiji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.