Modrić odlazi iz Reala? Otkriveno je s koja dva kluba njegov agent pregovara

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ mogao bi uskoro napustiti Real Madrid i nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji, otkriva Rudy Galetti, talijanski novinar specijaliziran za transfere i posebice tržište u Saudijskoj Arabiji. On je na društvenoj mreži X (bivši Twitter) objavio da je agent hrvatskog kapetana u pregovorima o mogućem transferu svog klijenta u Al Ahli i Al Ittihad.

Modrić je u posljednjoj godini ugovora s Realom, u kojem je od dolaska 2012. i s više od 500 nastupa stekao status ikone. S madridskim velikanom osvojio je 23 trofeja. Ipak, u ovoj sezoni Modrić više nije standardni član početne postave Reala, koji je usred smjene generacija. O njegovom se mogućem odlasku pisalo i prije ove sezone, potom se navodilo da bi mogao otići u siječnju, a priče o promjeni dresa i dalje su aktualne.

Ljetos je odbio 200 milijuna eura

Modrić je ljetos odbio ponudu Al Ahlija, osvajača druge saudijske lige, iako mu je taj klub nudio čak 200 milijuna eura za tri sezone. Klub nije odustao od njegovog dovođenja, a konkurencija mu je Al Ittihad, aktualni prvak saudijske elitne Pro lige.

Al Ahli je pojačao momčad tako što je iz Salzburga doveo trenera Matthiasa Jaisslea, dok su mu nove zvijezde Roberto Firmino, Riyad Mahrez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Merih Demiral, Edouard Mendy i Gabri Veiga. Al Ittihad je prvak u kojem je najjače ime Karim Benzema. Osim njega, dovedeni su N'Golo Kante i Fabinho.

Podsjetimo, nedavno je Modrićev agent rekao da je hrvatski veznjak koncentriran na Real i dodao da je "ideja o njegovom prelasku u saudijsku Pro ligu moguća ako ponuda bude odgovarajuća".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.