Munchen prejak za Medveščak: Medvjedi završili turnir Ferde Spajića na posljednjem mjestu

U ZADNJOJ utakmici drugog Memorijalnog turnira Ferdo Spajić hokejaši Medveščaka izgubili su od EHC Munchena s 3:1. "Medvjedi" su odlično otvorili utakmicu, međutim igrači EHC Munchena su bili spretniji, ali i sretniji, te su utakmicu riješili već u prvoj trećini.

Potop u prvoj trećini

Unatoč ravnopravnoj igri gosti su prvi došli u vodstvo. Dave Ried je načeo mrežu domaćina, a devet sekundi nakon primljenog pogotka ponovno šok za domaće. Geoff Waugh predaje pločicu Noahu Clarkeu koji povisuje rezultat na 2:0 za goste.

Pred sam kraj prve trećine Bryan Adams pronalazi usamljenog Brandona Dietricha koji odvodi svoju momčad na kratki predah s vodstvom 3:0.

Medvjedi bez pobjede na turniru, Vitkovice prve


Medveščakovci su u drugu trećinu ušli vrlo napadački igrajući vrlo brzo, što je izluđivalo obranu Nijemaca. Međutim, Waugh radi veliku pogrešku faulirajući Johana Ejdepalma. Sudac isključuje Waugha do kraja utakmice, a igrači Medveščaka ne uspijevaju nastaviti kontinuirane napade na gol Munchena.

Početkom zadnje trećine Medveščak postiže pogodak. Kapetan Alan Letang na dodavanje Davida Brinea smanjuje na 3:1. Ovim porazom Medveščak se pozicionirao na posljednje mjesto na memorijalnom turniru Ferdo Spajić, ne ostvarivši niti jednu pobjedu.

Prvo mjesto na turniru su osvojili češki viceprvaci HC Vitkovice Steel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.