Otišao je predaleko

Na dan vlastitog vjenčanja igrač Manchester Cityja pravdao kritiku upućenu Guardioli

Foto: Getty Images

NAKON što je u YouTube vlogu zajedno sa suprugom Vladom Sedan kritizirao odluke trenera Pepa Guardiole u četvrtfinalnom porazu od Lyona u Ligi prvaka, ukrajinski bek Oleksandr Zinčenko oglasio se na Instagramu te objasnio izrečeno.

"Nisam rekao ništa loše niti sam prosuđivao našu taktiku, stoga nemojte krivo tumačiti moje riječi. Objašnjavao sam kako mi igrači razumijemo učinke koje ima određena taktika te, s obzirom na to da posjedujemo veliko iskustvo, možemo se prilagoditi taktici koja nam je zadana", napisao je 23-godišnji nogometaš Manchester Cityja.

Zinchenko je cijeli susret protiv Lyona odgledao s klupe, a to je očito najviše zaboljelo njegovu 'bolju polovicu' koja je u Guardioli vidjela izravnog krivca za prerano ispadanje engleskog kluba iz Lige prvaka. U svojoj Instagram objavi Znchenko je nekoliko rečenica posvetio i izrečenom od strane svoje supruge.

"Razumijemo kako nije smjela objaviti vlog na društvenim mrežama jer je moja supruga, ali ona nije iznosila svoje mišljenje kao novinarka već je reagirala kao razočarani navijač."

Zinchenkova reakcija stigla je na dan njegova vjenčanja s ukrajinskom novinarkom

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.