Navijači na društvenim mrežama: E, moj Daliću, sam sebi pljuješ u usta

Foto: Jacek Szydlowski/Forum/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija odigrala je 3:3 na gostovanju kod Poljske u četvrtom kolu Lige nacija. Bila je to jedna od najluđih utakmica Hrvatske u posljednjih nekoliko godina. Poljaci su poveli, a Hrvatska je ekspresnim golovima preokrenula na 3:1. Ipak, Poljska se vratila, a u zadnjih 20 minuta krenula i po novi preokret jer je zbog isključenja Dominika Livakovića imala igrača više, ali Hrvatska je uspjela sačuvati bod.

Hrvatska je tako propustila osigurati plasman u četvrtfinale Lige nacija, ali je ostala na drugom mjestu na tablici s tri boda više od Poljske i tri manje od Portugala. Izabranike Zlatka Dalića u studenom očekuju još domaća utakmica s Portugalom i gostujuća sa Škotskom. Evo kako su na utakmicu s Poljskom reagirali navijači na društvenim mrežama.

Navijači prozivaju Dalića, Perišića i suce

Kraj u Varšavi - svakome po bod! 🇵🇱🇭🇷 #POLCRO #NationsLeague | #PokažiSrce | #Obitelj | #Vatreni❤️‍🔥

Objavljuje Hrvatski nogometni savezUtorak, 15. listopada 2024.

Komentari na Facebooku kažu ovako.

"Katastrofalna utakmica s naše strane, nažalost. Nismo imali niti jednu akciju, loši Poljaci nam daju 3 gola, a mogli su još više. Crveni karton ne bi dosudio ni da je poljski izbornik sudio, a kamoli takozvani neutralni sudac. Ako se lopta ne smije izbiti jer postoji mogućnost da ćeš nakon što je takneš dotaknuti protivnika, onda je nogomet umro, trebaju se baviti baletom."

"Ajde barem nismo dobili gol u sudačkoj nadoknadi. Sad smo to riješili puno ranije."

"Ovo ide na kapu trenera i njegovih senatora koji samo koče razvoj ovih odličnih mladih igrača."

"Morat ću ponovo pogledat utakmicu da izbrojim koliko je Perišić imao krivih dodavanja, izgubljenih lopti i koliko puta ga je pretrčao igrač kojeg je čuvao. Uz sve to krivac za gol i crveni karton. Vrime je da razguliš."

"Perišić dvije utakmice zaredom igra 90 minuta, e, moj Daliću, pa čovjek ni u Hajduku nije igrao više od 30 minuta... nevjerojatne greške, izborniče, katastrofalno vođenje utakmice večeras, i umjesto da kod 3:1 mi lagano utakmicu privedemo kraju, mi jedva uzimamo bod."

"E, moj Daliću, večeras ni dijete od 12 godina ne bi pravilo ovakve greške..."

"Jedino dobro u svemu ovome je činjenica da nismo izgubili, a to je valjda bio i cilj. Baturina i Petar Sučić jedini zadovoljili večeras uz uvijek sveprisutnog Modrića. Ostali loše sve do jednog, a Perke i Krama najlošiji večeras..."

"I sucima isto 1 bod....i oni su super i kvalitetno odigrali..."

"Kiks Dalića"

I na Instagramu se slično razmišlja.

"Stari moj Lewandowski se bacao i valjao kao da mu je Livaković otkinuo nogu nije normalan šta je sudac mislio da će se dogodit kad ide raspucati loptu Liva a ovaj mu se zalijeće na njega kao muha na govno..."

"Hvala svima na svemu ali ovo je kiks Dalića. Kakvi promašaji od Erlića, Perišića pa do ulaska Pašalića i Budimira, a gladni dečki na klupi sjede evo 2 utakmice. Baturina i Sučić, kapa dolje."

"E moj Daliću. Sam sebi pljuješ u usta. Tvoj dragi Perišić koji uopće nema kontinuitet igri tebi obje tekme igra po 90 min.
On je i zakuhao crveni Livakovića sa svojim primanjem i po tom se vidi da nije u ritmu, ali nema veze ako on želi on će i sa 60 igrati ako ti budeš izbornik."

"Ovi Španjolci nas toliko vole da ni VAR ne bi pogledali."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.