Navijači Rijeke na Fejsu nakon Sopićevog otkaza: Ma to nema smisla

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

ŽELJKO SOPIĆ više nije trener Rijeke. Dobio je otkaz nakon dvije prvenstvene utakmice i tri europske, u kojima je bio neporažen. Novi trener prve momčadi bit će Radomir Đalović, bivši igrač HNK Rijeke i dosadašnji pomoćni trener, kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski angažman. Na društvenim mrežama oglasili su se odmah navijači Rijeke. Izdvojili smo neke najzanimljivije komentare s Facebooka Rijeke i one s najviše reakcija.

Reakcije navijača Rijeke s Facebooka

  • "Ma ovo nema smisla, ne u ovom trenutku… Nije da igraju nešto bajno istina, ali nisu baš niti ažurni sa pojačanjima… Vjerovatno je nekom nešto rekao u lice, a tom “nekom” se to nije svidjelo …Sretno Đaloviću, samo da sebi tebe ne riješe za 20 dana na isti način." 
  • "Žao mi je Đalovića, potrošit će ga, jer nitko nije vječan na klupi ijednog kluba. A za sve ostalo i dalje nemam riječi kako nemam riječi. FF"
  • "Hvala Sopiću napravio je puno, uletio u nezgodnom trenutku... Nisam pobornik ovakvih smjena, no čini se da je izgubio podršku igrača, da je bio tihi bojkot, ako je to razlog onda bolje sad smjena nego poslije... Da potonemo još dublje, vidjelo se da nešto ne štima na kraju sezone, na početku ove još više.. .. Đaloviću puno sreće, trebat će... Sopiću isto u daljnjem životu i radu..."
  • "Postao je teret momčadi, kladim se da su ga igrači smijenili."
  • "To se ne radi pred tako važnu europsku tekmu. Potezi uprave Rijeke su sve čudniji."

  • "Hvala upravo što si progledala. Pajac koji na presici kaže otvoreno kako je navijač Dinama i lik koji bilda svoje samopouzdanje bacajući strelice prema jedinom treneru i legendi kluba koja je osvojila naslov je morao pedalu dobiti i prije. Lik koji svojim navijačima govori da heklaju ako žele pobjeđivati svaku utakmicu i lik koji u zadnjih mjesec dana prvenstva prosuje i kup i prvenstvo ne da odavno ne zaslužuje biti trener Rijeke nego realno ne zaslužuje da više dođe na stadion gdje igra HNKR!"

  • Ništa neuobičajeno, ali ni to nije toliki problem ako imaju dugoročno i kvalitetno rješenje...ali ako će Đaleta utopiti u žlici vode za mjesec dana s obzirom da nema kvalitetnih pojačanja onda ovo nije imalo smisla."

  • "Nemojmo zaboraviti prošlo prvenstvo, svi smo mu vjerovali. Nemojmo sada o njemu sve najgore, hvala za učinjeno u Rijeci i sretno,ma gdje bio."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.