Neymar je upozorio Realove igrače na Mbappea: Katastrofa. Pakao

Foto: EPA

NEYMAR je svojim sunarodnjacima u Real Madridu poslao poruku upozorenja kojom ih je upoznao s time da je njegovo vrijeme provedeno u igri s Kylianom Mbappeom bilo "katastrofa" i "pakao". Neymar i Mbappe odigrali su zajedno 156 utakmica u Paris Saint-Germainu, prije no što je brazilski reprezentativac napustio pariški klub i otišao u Saudijsku Arabiju, točnije Al Hilal.

Ako je vjerovati onome što tvrdi Cyril Hanouna, francuski novinar kojeg na X-u prate 5.9 milijuna ljudi, dvojica najskupljih transfera u PSG-ovoj povijesti nisu se dobro slagala. Paris Saint-Germain je doveo Neymara pred sezonu 2017./18. u transferu iz Barcelone vrijednom 222 milijuna eura. Godinu kasnije stigao je Mbappe iz Monaca za 180 milijuna eura.

Novinar: Uvijek je postojao rat između Neymara i Mbappea

Godine njihove suradnje, a kasnije su pridodane i još neke veličine poput Lionela Messija i Sergija Ramosa, PSG-u nisu donijele trofej Lige prvaka.

"Brazilci u Realu su Neymarovi prijatelji. Uvijek je postojao rat između Neymara i Mbappea. Neymar im je poslao poruku, rekao im je da je to bila katastrofa, da je bio pakao", izjavio je Hanouna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.