Ogroman udarac za Liverpool. Legenda propušta nevjerojatan niz utakmica

Foto: Profimedia

ALISSON BECKER (32), nezamjenjivi golman Liverpoola i reprezentacije Brazila, ozlijedio je tetive koljena teže nego što se mislilo nakon prvog pregleda. Naime, detaljniji testovi pokazali su kako je ozljeda takva da će Alisson pauzirati oko šest tjedana. Točnije, vratit će se u drugoj polovici idućeg mjeseca, nakon pauze za utakmice reprezentacija u studenom.

To je ogroman udarac za Liverpool zato što ga u navedenom razdoblju čeka nevjerojatno težak niz utakmica. Igra ih sedam, ali sve protiv jakih suparnika. Bez golmana koji mu je vrata čuvao na 271 utakmici morat će protiv Chelseaja, Arsenala, Brightona i Aston Ville u prvenstvu, zatim Leipziga i Bayer Leverkusena u Ligi prvaka te Brightona u Liga kupu. 

Becker se ozlijedio prije četiri dana, pred kraj utakmice protiv Crystal Palacea. Zamijenio ga je Vitezslav Jaros (23), češki golman kojem je to bio prvi nastup za Liverpool. Ipak, očekuje se da u nizu krcatom iskušenjima Liverpoolov gol brani Caoimhin Kelleher (25), Irac koji je prošle sezone mijenjao Alissona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.