Osijek objavio nove cijene godišnjih ulaznica. I dalje su jeftinije od konkurencije

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

OSIJEK je na službenoj web stranici kluba objavio cijene i uvjete prodaje godišnjih ulaznica za svoje navijače. Prodaja pretplata kreće 8. srpnja, a do 15. srpnja godišnje ulaznice će se prodavati isključivo za prošlosezonske pretplatnike, dakle vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica i to samo za ista mjesta koja su imali i do sada. Osijek je prošle sezone imao skoro sedam tisuća pretplatnika.

Od 15. srpnja do 18. srpnja trajat će zaštićena prodaja godišnjih ulaznica, također isključivo za prošlosezonske pretplatnike, kao i prodaja svih preostalih raspoloživih mjesta koja nisu preuzeli kupci u prvom tjednu zaštićene prodaje. To se odnosi i na sve one sjedalice koje su ostale slobodne prošle godine.

Dakle, navijači koji su imali prošlogodišnju pretplatu mogu iskoristiti dodatnu pogodnost pri kupovini svih preostalih raspoloživih mjesta prije nego li se ona puste u slobodnu prodaju. Od 18. srpnja nadalje bit će aktualna slobodna prodaja svih preostalih dostupnih mjesta, tada bez ikakvih uvjeta prilikom kupnje.

Pretplate su poskupile, ali je Osijek jeftiniji od drugih klubova velike četvorke

Došlo je do poskupljenja godišnjih ulaznica, ali ne drastičnog. Osijek ima najmoderniji stadion u SuperSport HNL-u, ali su godišnje ulaznice jeftinije nego kod glavnih konkurenata Hajduka, Dinama i Rijeke. Sektori na južnoj tribini stadiona su poskupili sa 70 eura na 100 eura, a isto se odnosi na sektore B2 i B3 na sjevernoj tribini.

Kohortin sektor B1 na sjevernoj tribini je poskupio s 50 eura na 70 eura. Što se tiče istočne tribine, sektori C1, C2 i C6 su poskupili s 90 eura na 120 eura, dok su sektori C3, C4 i C5 poskupili sa 120 eura na 150 eura. Na zapadnoj tribini su sektori A1 i A6 poskupili sa 100 eura na 120 eura, a cijene sektora A2 i A5 (150 eura) te A3 i A4 (250 eura) su ostale nepromijenjene.

Pogodnosti za obitelji i umirovljenike

Obiteljska tribina se prošle godine nalazila na Istoku C6, a sada će biti na Sjeveru B1 i na Zapadu A6. Uvjeti kupovine obiteljske pretplate od 100 eura su isto prezime oba kupca ili ista adresa prebivališta/boravišta te članstvo u Osijeku uključujući jednu odraslu osobu te jedno dijete do 15 godina starosti, a cijena za svakog dodatnog člana iznosi 25 eura za osobe neovisno o njihovoj dobi koje također moraju imati isto prezime ili istu adresu prebivališta/boravišta kao nositelji obiteljske pretplate i biti članovi Osijeka.

"Umirovljenici imaju svoj dio tribine i njihova pretplata će imati povlaštenu cijenu od 50 eura, uvažavajući standard i mogućnosti svakog našeg navijača, a posebice onih koji više nisu radno aktivni. Ove godine to je sektor na tribini Jug D4", navodi se na stranicama Osijeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.