Otkriven ishod tučnjave u Milanu 2011. Ibra je bio lakoćom svladan i bačen na tlo

Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ završio je na tlu, a Oguchi Onyewu na njemu sa stisnutom šakom u zraku prije no što su njihovi suigrači iz Milana tih dana 2011. godine povicima spriječili američkog nogometaša da udari i pretuče Ibrahimovića.

Bivši švedski napadač poznat je kao samodopadan čovjek s crnim pojasom iz taekwondoa i humorom koji se ne sviđa svima. Znao je djelovati i nasilno pretjerujući sa šalama prema suigračima, ali tom prilikom u studenom 2011. malo je nedostajalo da dobije batine. Otkrio je to Alexandre Pato u nedavnom intervjuu.

Do sukoba je došlo na treningu nakon što je Ibrahimović grubim uklizavanjem razbjesnio Onyewua. Sve je započelo slučajnim udarcem Amerikanca u Ibrahimovićev gležanj. 

Pato ispričao detalje sukoba

"Onyewu je nastavio igrati. Nije to napravio da bi ga ozlijedio, samo je htio doći do lopte. Tek se bio oporavio od ozljede i malo je oklijevao. U jednom trenutku je zastao, a svi smo vidjeli kako se Ibrahimović zatrčava i uklizava dvjema nogama s namjerom da ga teško ozlijedi", rekao je Pato i otkrio:

"Onyewu je zaista bio dobar dečko, velikog srca. Ibrahimović je ustao i pokušao ga uhvatiti za dres kako bi ga ponovno srušio. Oguchi ga je primio i zakucao u sekundi. Ibra je ogroman, ali Onyewu ga je zakucao nevjerojatnom lakoćom. Kao da podiže čašu."

"Potom je odmah skočio na njega, blokirao ga i spremao se na udarac. Svi smo počeli vikati: 'Stani, stani! Ubit ćeš ga!'" zaključio je Pato.

Ibrahimović je Milanova legenda, Onyewu je bio prolaznik

Ibrahimović, legenda svjetskog nogometa, za Milan je odigrao 163 utakmice uz učinak od 93 gola i 34 asistencije i s klubom je slavio titule u Serie A 2011. i 2022. godine. Onyewu je u Milanu bio od 2009. do 2011. godine. Odigrao je ukupno 31 minutu za klub, sve u utakmici protiv Züricha u Ligi prvaka u rujnu 2009.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.