Perišić igrao na neobičnoj poziciji. Modrić: Nema iznenađenja. Zna se tko je Perija

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija pobijedila je na Maksimiru Škotsku 2:1 u trećem kolu Lige nacija. Igor Matanović i Andrej Kramarić zabili su za Hrvatsku, dok je Duje Ćaleta-Car zabio autogol. Momčad Zlatka Dalića primila je neregularan pogodak u 98. minuti, a poništio ga je VAR.

Ivan Perišić igrao je na neobičnoj poziciji, na desnom boku. Inače igra na lijevom, no u ovoj je utakmici preseljen jer izbornik Dalić nije imao boljih opcija. Odradio je utakmicu vrlo dobro, asistirao za prvi gol i sudjelovao u akciji za drugi. Njegov je nastup komentirao Luka Modrić.

"Nema iznenađenja, zna se tko je Perija i što je donio ovoj reprezentaciji. Sad je zadnje dvije utakmice igrao u PSV-u na toj poziciji, na kojoj ga nismo naviknuli gledati, no mislim da je danas odradio dosta dobro, asistirao za prvi gol i stalno bio opasan. Jedan na jedan nam je donosio dosta toga, nisan mi sumnjao da će odigrati tako", rekao je Modrić.

"Krama je uvijek tu, šulja se"

"Imamo dosta opcija i raznovrsnosti u napadu. Drago mi je zbog Matanovića da je zabio, prošle utakmice je imao dosta šansi, a danas je konačno zabio. Krama je uvijek tu, šulja se, uvijek je na pravom mjestu i svaka mu čast na tome. Kada zaigra u Poljskoj, čestitat ću mu na jubileju od sto utakmica", rekao je kapetan Hrvatske nakon utakmice.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.