Pogledajte kako je izgledala drama u Varšavi sa šest golova i jednim crvenim kartonom

Foto: Profimedia

HRVATSKA je na gostovanju u Varšavi u utakmici 4. kola Lige nacija odigrala 3:3 s domaćinom Poljskom. Momčad Zlatka Dalića našla se u rezultatskom zaostatku već na samom početku utakmice, potom je s tri gola u šest minuta došla do uvjerljive prednosti, a onda i spašavala bod nakon izjednačenja i direktnog crvenog kartona Dominika Livakovića u 76. minuti. Ovim rezultatom Hrvatska je ostala u igri za plasman u četvrtfinale natjecanja.

Poljska je povela na samom otvaranju utakmice golom Piotra Zielinskog (5.), Hrvatska je preokrenula preko Borne Sose (20.), Petra Sučića (24.) i Martina Baturine (26.), a pred kraj prvog poluvremena Nicola Zalewski (45.) smanjio je na 3:2. Sebastian Szymanski (69.) zabio je šesti i, ispostavit će se, posljednji gol na utakmici za 3:3. Najzanimljivije trenutke utakmice pogledajte OVDJE.

Posljednje dvije utakmice grupne faze Hrvatska će igrati u studenom. Prvo će 15. studenog gostovati u Škotskoj, a tri dana kasnije u Splitu ugostiti Portugal. Prve dvije reprezentacije izborit će plasman u četvrtfinale.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.