Pogledajte novi gol Muse za Dallas. Njime je postavio rekord kluba

Foto: Profimedia

PETAR MUSA postigao je novi gol za momčad Dallasa, no to nije pomoglo njegovom timu da stigne do domaće pobjede u utakmici protiv Colorada. Dallas je tu utakmicu izgubio s 2:3, a Musa će ju pamtiti kao onu u kojoj je postavio rekord franšize za igrače u njihovoj debitantskoj sezoni u klubu.

Musa je gol zabio u 66. minuti i njime je doveo svoju momčad u vodstvo. Bio je to njegov 14. pogodak ove sezone u MLS-u, čime je postao igrač s najviše golova u debitantskoj sezoni za klub osnovan prije 29 godina. Dosad su taj rekord držali Jason Kreis i Damian Alvarez, koji su do 13 pogodaka stigli 1996., odnosno 1998. godine. Također, bila je ovo peta uzastopna ligaška utakmica na kojoj je Musa bio strijelac.

Utakmica je bila rekordna i za sam klub po pitanju niza susreta s rasprodanim stadionom. Dallas je 14. uzastopni put igrao pred punim tribinama u ovoj MLS sezoni, što nikad dosad nije bio slučaj. Musa je, podsjetimo, u Dallas stigao iz Benfice za 9.7 milijuna dolara, što je rekordna odšteta u povijesti tog američkog kluba

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.