Pogledajte sve golove iz Dinamove visoke pobjede na povratku Bjelice

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je u 8. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu na Maksimiru 5:1. Momčad Nenada Bjelice, kojemu je ovo bila prva utakmica nakon povratka u Dinamo, povela je u 13. minuti golom Martina Baturine, a na 2:0 je u 34. minuti fantastičnim golom iz slobodnog udarca povisio Bruno Petković. Treći gol zabio je Arijan Ademi u 51., dok je počasni gol za goste upisao Dinamov igrač na posudbi Luka Vrbančić u 54. minuti. Raul Torrente je u sudačkoj nadoknadi zabio čak dva gola za konačnih 5:1.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Dodajmo da su dvostrukom strijelcu Torrenteu ovo bila prva dva pogotka u seniorskoj karijeri. Podsjetimo, 23-godišnji španjolski stoper na Maksimir je stigao ovog ljeta kao slobodan igrač. Prethodno je nosio dres Granade.

Dinamo je ovom pobjedom došao do 16 bodova te ima po bod manje od Rijeke i Hajduka, koji danas na Rujevici igraju Jadranski derbi. Lokomotiva je predzadnja s pet osvojenih bodova, koliko ispred nje ima i Gorica.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.