Pojavio se video Modrića u derbiju. Pogledajte zašto je dobio ovacije Bernabeua

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ (39) briljirao je u utakmici koju je Real morao dobiti. 

Realov kapetan opet se dokazao kada je najpotrebnije. Real je nakon remija u gradskom derbiju protiv Atletica te poraza kod Lillea u Ligi prvaka, morao pobijediti Villarreal u devetom kolu La Lige. To je i uspio rezultatom 2:0, a sjajno je odigrao njegov hrvatski kapetan.

Grafika: Sofascore

Modrić je do ove utakmice kao starter odigrao tek 4 od 11 mečeva ove sezone, ali Ancelotti ga je u važnom meču postavio od početka. Modrić mu je uzvratio sjajnom partijom. O tome svjedoče njegove brojke protiv Villarreala, riječi trenera Carla Ancelottija, dojam španjolskih novinara te snimka Modrićevih highlightsa koja se pojavila:

Pogledajte zašto svi hvale Modrića nakon Villarreala

"Modrić je uvijek bio i još uvijek je naš ključni igrač. Bez obzira na to koliko igrao, on je ključan" podvukao je Ancelotti nakon utakmice na pitanje novinara hoće li Modriću ovakva partija donijeti veću minutažu. 

As je napisao: "Modrić je odigrao savršeno. Bio je arhitekt Realove igre, koja je konačno jasna i čista. Hrvat je još jednom očitao lekciju. S Valverdeom je dominirao igrom bez ikakvih problema. Zamijenjen je na kraju, ali tijekom 90 minuta na terenu udarao je ritam igre. Ipak, primjećuje se da 39 u njegovoj osobnoj nije samo brojka. Usprkos tome, naporno je radio donoseći loptu gdje treba i mijenjajući pozicije s Valverdeom. Zaslužio je duge, glasne i snažne ovacije koje je dobio izlazeći s terena."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.