Poljaci bijesni na Livakovića: Za ovakve ku*vinske poteze treba uvesti veće kazne

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija odigrala je 3:3 na gostovanju kod Poljske u četvrtom kolu Lige nacija. Bila je to jedna od najluđih utakmica Hrvatske u posljednjih nekoliko godina. Poljaci su poveli, a Hrvatska je ekspresnim golovima preokrenula na 3:1. Ipak, Poljska se vratila, a u zadnjih 20 minuta krenula i po novi preokret jer je zbog isključenja Dominika Livakovića imala igrača više, ali Hrvatska je uspjela sačuvati bod.

Crveni karton Livakoviću izazvao je puno polemike. Hrvatski vratar prvo je izbio loptu, a tek onda udario Roberta Lewandowskog. Tu situaciju pogledajte OVDJE. Hrvatski sudački autoriteti, kao i izbornik Dalić te igrači i navijači, slažu se da to nije smio biti crveni karton. U Poljskoj, pak, vlada drugačije mišljenje.

Poljski novinar: Neka se Livaković dođe ispričati

"Livaković je bandit. Nema opravdanja za ovakav potez, mogao mu je slomiti nogu, crveni karton je 10 tisuća posto zaslužen. Dečko je i dalje vjerovao da će se odluka promijeniti VAR-om i nije želio napustiti teren i potom otići u svlačionicu. Neka pogleda snimku barem jednom i dođe se ispričati nakon utakmice", napisao je na X-u Tomasz Hatta, urednik sporta na iGol.pl-u.

"Za ovo treba uvesti veće kazne"

"Za ovakve kurvinske poteze treba uvesti veće kazne u Ligi nacija i suspendirati ih na duže vrijeme. Marš van! Lewandowski ima zglobove od titana. S ovakvim udarcem trebao bi provesti noć na hitnoj, a čovjek skine prašinu sa sebe i nastavi igrati", bijesan je bio Damian Smyk, novinar portala Goal.pl.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.