Poljaci nakon 3:3 protiv Hrvatske: Tko bi rekao da ćemo biti i malo razočarani

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija gostovala je jučer u utakmici 4. kola Lige nacija u Varšavi gdje je s Poljskom odigrala 3:3. Domaćin je poveo u 5. minuti golom Piotra Zielinskog, Hrvatska je preokrenula u samo šest minuta preko Borne Sose (20.), Petra Sučića (24.) i Martina Baturine (26.), a u 45. Nicola Zalewski smanjio je na 3:2. U drugom poluvremenu je Sebastian Szymanski (69.) pogodio za konačnih 3:3. Hrvatska je od 76. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Dominik Livaković.

"Bila je to apsolutno luda utakmica. Počeli smo dobro, ali smo onda primili tri gola u svega nekoliko minuta. Osjećali smo se beznadno, ali uspjeli smo se vratiti. Drago mi je da smo otišli s bodom, ali žao mi je što nismo postigli i četvrti gol", rekao je golman poljske reprezentacije Marcin Bulka.

Urbanski: Imali smo još nekoliko prilika za gol

"Mislim da smo mogli dobiti ovu utakmicu. Imali smo svoje trenutke, dobro smo se osjećali na terenu. Hrvatska je također imala svoje trenutke kada nam je zabila tri gola, ali u svlačionici smo si rekli da se ne smijemo predati, moramo visoko pritiskati, držati loptu i prilike će doći", dodao je veznjak Kacper Urbanski.

"Malo tko je u pauzi očekivao da će nakon posljednjeg zvižduka remi biti malo razočaranje za naše igrače. Nakon crvenog kartona Livakovića imali smo još nekoliko prilika. Imao sam i ja jednu priliku, drugi put moram bolje pucati", dodao je veznjak Bologne.

Izbornik: Prelako smo primali golove

Poljski izbornik Michal Probierz nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi u obrani, ali jest igrom u napadu. "Prelako smo primali golove. Bilo je pogrešaka u našoj obrambenoj igri. Ali sretni smo jer smo to uspjeli ispraviti igrom u napadu", istaknuo je i dodao:

"Hrvatska je odlična momčad s jako kvalitetnim igračima, ali uspjeli smo ograničiti njihovu prednost. Zadovoljan sam što sam uveo neke nove igrače u ovu utakmicu, što će nam dati nove mogućnosti za dalje."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.