Poljski mediji: To je bilo teško za gledati. Modrić nam je očitao bolnu lekciju

Foto: Profimedia

HRVATSKA je pobijedila Poljsku 1:0 u Osijeku u drugom kolu Lige nacija. Pobjedu domaćinu donio je Luka Modrić u 52. minuti sjajnim golom iz slobodnog udarca. Hrvatska je predvođena nevjerojatnim Modrićem dominirala i zasluženo pobijedila, dok je Poljska igrala loše, a dvije velike prilike za izjednačenje je propustila. Ovo je sukus napisa poljskih medija o utakmici. Fakt o njoj piše pod naslovom: "Modrić nam je očitao bolnu nogometnu lekciju", nakon čega dodaje: 

Grafika: Sofascore

"Poljska je nakon pobjede 3:2 u Škotskoj u prvom kolu preuzela vodstvo na tablici skupine Lige nacija. Nažalost, nakon utakmice u Osijeku pali smo na treće mjesto. Hrvati predvođeni izvanrednim Lukom Modrićem pobijedili su 1:0. Tri boda donio im je sjajan slobodni udarac zvijezde Reala. Igra Poljske? Bilo je to teško gledati. Navlačio je Nicola Zalewski, ponekad i Kacper Urbanski. Karol Swiderski imao je loptu za izjednačenje, ali nije iskoristio dobru priliku."

Sport ima naslov "Odlučio je prekrasan gol. Lewandowski? Kakva šteta što nije uspio", dok u tekstu piše: "U 13. utakmici Michala Probierza kao izbornika Poljska je izgubila treći put. Crveno-bijeli su u vrlo lošem stilu izgubili od Hrvatske u Osijeku 1:0. Presudio je Luka Modrić, koji je sjajno izveo slobodan udarac. Nogometaš Reala ovim je golom proslavio 180. nastup za reprezentaciju." Poljska obje utakmice u listopadu igra doma. Protiv Portugala 12. listopada, a tri dana kasnije domaćin je Hrvatskoj. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.