Problem za škotske navijače uoči Hrvatske. Još nemaju gdje gledati utakmicu

Foto: EPA

HRVATSKA i Škotska u subotu od 18 sati igraju utakmicu trećeg kola skupine 1 elitnog ranga Lige nacija. Iako su do utakmice ostala svega tri dana, škotski mediji objavili su kako nijedna tamošnja televizija još uvijek nije otkupila prava za prijenos sa stadiona na Maksimiru. Isto vrijedi za utakmicu Škota s Portugalcima, koja će se u utorak 15. listopada igrati na Hampden Parku u Glasgowu.

Škotska je Ligu nacija otvorila porazima od Poljske (2:3) i Portugala (2:1), a njezini navijači i te susrete ne bi imali gdje gledati da ITV nije u zadnji trenutak otkupio prava. Zasad to nije učinio i čini se da bi utakmice s Hrvatskom i Portugalom mogli gledati samo oni koji dođu na stadione u Zagrebu i Glasgowu.

Uzrok kaotične televizijske situacije je taj što je Viaplay postigao dogovor s UEFA-om o prenošenju svih utakmica škotske reprezentacije do 2028. godine, ali je dogovor propao iz neobjašnjenog razloga, piše Daily Record. Utakmice tako sada mogu otkupiti druge televizijske kuće, ali trenutačno nema osobitog interesa.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.