Rakitić podijelio znakovitu objavu. Je li ova poruka upućena nekome?

Foto: EPA

IVAN RAKITIĆ (36) je posljednji put nastupio za hrvatsku reprezentaciju u listopadu 2019. godine kada su izabranici Zlatka Dalića remizirali 1:1 na gostovanju protiv Walesa u kvalifikacijama za Euro. On je u toj utakmici ušao na poluvremenu umjesto Matea Kovačića koji se ozlijedio i to mu je bilo posljednjih 45 minuta u nacionalnom dresu u kojem je upisao 106 nastupa i zabio 15 pogodaka.

Nitko tada nije mislio da ga više nećemo gledati u dresu Hrvatske, ali nakon što je zbog korone Euro 2020. odgođen na godinu dana, Rakitić je u rujnu 2020. godine objavio da se oprašta od reprezentacije. Poklopilo se to s njegovim odlaskom iz Barcelone nakon šest godina i povratkom u Sevillu, a u siječnju ove godine je drugi put napustio svoj najdraži klub i otišao igrati za Al Shabab u Saudijsku Arabiju.

Znakovita objava na društvenim mrežama

Njegov odlazak iz reprezentacije je uvijek izgledao čudno i vrlo naglo iako će kasnije objasniti da je jednostavno osjetio da je došlo vrijeme da se više posveti obitelji koja se puno žrtvovala za njega. U kuloarima su uvijek postojale i drugačije priče koje su sugerirale da Rakitić nije osjećao da ga se dovoljno cijeni u odnosu na neke druge igrače u reprezentaciji.

Nakon jučerašnjeg remija Hrvatske protiv Albanije kojim su Vatreni jako ugrozili šanse za plasman u drugi krug Eura, Rakitić je na društvenim mrežama podijelio objavu koja se sastoji od njegove slike i jedne rečenice: "Najbolji igrač u povijesti Hrvatske." Većina ljudi misli da to mjesto neprikosnoveno pripada Luki Modriću, a tajming ove objave, nakon velikog razočaranja na Euru, u najmanju ruku je zanimljiv.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.