Ralf Schumacher se outao, ovako je reagirao njegov sin (22)

Foto: Profimedia

RALF SCHUMACHER, brat F1 legende Michaela, ali i sam proslavljeni vozač čija je karijera u prestižnom automobilističkom natjecanju trajala od 1997. do 2007. godine, prije dva dana na Instagramu je objavio fotografiju sa svojim partnerom i tako javno priznao da je homoseksualac.

Izazvalo je to reakcije na brojnim profilima društvenih mreža. Većina podržava Nijemca i njegovu odluku da se outa, a ista takva stigla je i od njegovog sina. David Schumacher rodio se prije 22 godine u braku Ralfa i televizijske voditeljice Core Brinkmann.

Ralf na Instagramu objavio fotografiju kojom je otkrio da ima partnera

"Najljepša stvar je kad u životu imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve", napisao je Ralf Schumacher u nedjelju uz fotografiju na kojoj je zagrljen s partnerom. Podršku mu je porukom dao i njegov sin, i sam profesionalni vozač.

"Tako sam sretan što si napokon pronašao nekog s kime se možeš osjećati jako ugodno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti", napisao je David Schumacher.

Mlađem bratu Michaela Schumachera danas je 49 godina. Vozio je Formulu 1 od 1997. do 2007. Nikad nije osvojio naslov prvaka, no imao je respektabilnu karijeru u kojoj je ubilježio šest pobjeda i 27 postolja. Vozio je za Jordan, Williams i Toyotu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.