Realovci izvozali Mbappea na treningu. Pogledajte Modrićevu reakciju

Screenshot: AS

NOGOMETAŠI  Real Madrida spremaju se za utakmicu s Real Sociedadom, koja se igra u subotu u 21 sat. Na treningu uoči te utakmice igrači Reala igrali su ševu, igru u kojoj su dvojica unutar kruga i pokušavaju presjeći loptu, dok se ostali dodaju iz jednog dodira. Unutar Realove ševe našao se i Kylian Mbappe, francuski napadač koji je ovog ljeta stigao u Kraljevski klub. Nije se dobro proveo.

Mbappe (25) je slab u defenzivnim zadacima, oduzimanje lopte i zalaganje u obrani mu ne ide dobro i to se pokazalo dok je kraj njega više puta prošla lopta u ovoj igri. Kad su spojili dovoljan broj dodavanja, Mbappeovi suigrači prekinuli su ševu kako bi proslavili, a ujedno se u narugali Mbappeu koji je unutra. Burno je reagirao Luka Modrić, koji je počeo trčati u krug. Snimku možete pogledati OVDJE.

Kylian Mbappe je stigao u Real ovog ljeta bez odštete nakon što je raskinuo ugovor s PSG-om. Odigrao je pet utakmica te zabio tri gola. Očekivanja od njega su ogromna jer Real ove sezone brani naslov prvaka Španjolske te naslov prvaka Europe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.