Realovi velikani: Modrić se jedini može izjednačiti s Kroosom. No, njemu je 38

Foto: EPA

REALOVA legenda Rafael Martin Vazquez, bivši veznjak s više od 320 nastupa za klub i sa šest osvojenih titula za najbolju momčad španjolskog prvenstva, analizirao je situaciju u Realovoj momčadi pred početak nove sezone. Naglasak je bio na odlasku Tonija Kroosa i što on znači za aktualne prvake.

Po mišljenju Vazqueza, Real ima "dovoljno igrača da riješi situaciju bez prevelikog utjecaja na momčad". Luka Modrić je tip igrača koji može preuzeti Kroosovu ulogu, ali kapetan madridskog velikana i hrvatske reprezentacije neće moći igrati 90 minuta iz susreta u susret.

Modrić je u Realu od 2012. godine

"Luka je ostao jedini dio trojca Casemiro-Modrić-Kroos. Prošle sezone je izgubio na važnosti, ali očekujem da je u ovoj vrati jer je drugačiji tip igrača od drugih u timu i najsličniji Kroosu", rekao je Vazquez, s kojim se slaže i Luis Milla, još jedan Realov velikan s više od 200 nastupa za klub.

"Momčad ima dobre igrače, energične, ali jedini koji se može izjednačiti s Kroosom je Modrić. No, govorimo o 38-godišnjaku", objasnio je.

Kroos se, podsjetimo, umirovio nakon prošle sezone. U Realovom dresu nastupao je od 2014. godine. Modrić, koji je u Madrid stigao 2012., najtrofejniji je igrač u povijesti Reala s 26 osvojenih titula i novom sezonom pred sobom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.