Regionalni mediji: Povijesna blamaža, sramota i bruka Dinama

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna hrvatski je prvak poražen s ogromnih 9:2 i tako postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je na jednoj utakmici primio devet pogodaka.

Bayern je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, da bi se Dinamo zatim na trenutak vratio u utakmicu i ekspresnim pogocima na startu drugog dijela došao na 3:2. Ipak, to kao da je samo razbjesnilo nogometaše Bayerna, koji su do kraja nemilosrdno punili mrežu Ivana Nevistića.

Regionalni mediji: Blamaža, sramota, bruka

O porazu Dinama raspisali su se i mediji iz regije. "Blamaža i katastrofa Dinama u Minhenu: Bajern dao 9 golova Zagrepčanima i naneo im najteži poraz u istoriji", piše Telegraf.

"Odavno u Zagrebu nije bila teža noć: Bayern nanio Dinamu najteži poraz u historiji", naslov je na Sportsport.ba, koji je objavio i tekst naslova: "Jakirović Dinamu priredio najveće sramote, a osim Bayerna devet golova im je dao još jedino Velež"

"Dinamo se obrukao na startu Lige prvaka, izgubili su 9:2 od Bayerna!", kaže Klix.ba.

Kurir, pak, piše: "Istorijska blamaža Dinama u Minhenu: Zagrepčani najavljivali pobedu, pa primili devet golova od strašnog Bajerna!"

Naslov na srpskom Sportalu kaže: "Bruka i sramota Dinamo Zagreba, Bajern ga demolirao: Nemci spakovali devet golova Hrvatima, čak tri sa penala, a Kejn iskalio bes"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.