Rijekina zvijezda dobila ogromnu ponudu. Odbila ju je

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je dobila i prihvatila unosnu ponudu iz Katara za Marca Pašalića, ali od tog transfera neće biti ništa. Kako doznajemo, klub iz Katara ponudio je Damiru Miškoviću pet milijuna eura, a igraču plaću od milijun eura po sezoni, ali hrvatski reprezentativac odbio je transfer na Bliski istok.

"Zahvalili smo se na ponudi, ali i Marco i ja smatramo da nema nikakvog smisla da u ovoj fazi karijere ide u Katar. Ponuda je sjajna, ali njemu su tek 23 godine i želi transfer u neki europski klub. Razumljivo je da ga Rijeka želi prodati jer je ponuda odlična, ali mi radimo na tome da dobijemo sličnu ponudu iz nekih prihvatljivijih destinacija. Prijelazni rok tek počinje, ima vremena i nigdje nam se ne žuri", rekao nam je Pašalićev menadžer Andy Bara.

Sasvim je razumljivo da se Pašalić ne vidi u Kataru. Dobio je poziv izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo i, iako nije odigrao ni minute, sretan je što je u krugu reprezentativaca i svjestan je da bi u Kataru vrlo lako iz njega ispao.

Pašalić je u Rijeku stigao prošlog ljeta iz Borussije Dortmund kao slobodan igrač te je u 41 nastupu upisao devet golova i pet asistencija. Posebno dobar bio je u prvom dijelu sezone, što mu je i osiguralo debi za Hrvatsku u studenom. Dosad je za Hrvatsku odigrao pet utakmica i zabio je jedan gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.