Sergio Ramos (38) bio je korak do prelaska u Brazil. Evo zašto su propali pregovori

Foto: EPA

SERGIO RAMOS odbio je novu ponudu za nastavak karijere, javljaju španjolski mediji. Nekoć dominantnog stopera želio je dovesti brazilski Botafogo, no Ramos je odlučio tu ponudu odbiti i nastaviti čekati priliku koja bi predstavljala nastavak karijere kakav priželjkuje.

Ramos je u ožujku proslavio 38. rođendan, a bez kluba je nakon odlaska iz Seville krajem prošle sezone. Razlog prekida pregovora s Botafogom navodno je iznos koji je igrač tražio, a klub ocijenio kao previsok. Iskusni stoper najveći dio karijere proveo je u Real Madridu, za koji je od 2005. do 2021. godine odigrao 671 utakmicu, uz sjajan učinak za stopera od 101 gola i 40 asistencija. S tim je klubom osvojio pet naslova u španjolskom prvenstvu, četiri u Ligi prvaka i 22 trofeja ukupno.

Dvostruki je francuski prvak s Paris Saint-Germainom, za koji je nastupio u 58 utakmica, a svoju prvu i zasad zadnju utakmicu odigrao je za Sevillu. U njoj je započeo karijeru 2004. godine, a nakon što joj se vratio prošle sezone, skupio je 87 nastupa za nju. U blistavoj karijeri bio je svjetski prvak i dvaput europski prvak s reprezentacijom Španjolske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.