Sigur: Gdje god trener želi da igram, ja sam tu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U UTAKMICI sedmog kola Supersport HNL-a Hajduk je na Poljudu deklasirao Goricu rezultatom 4:1 i tako upisao četvrtu pobjedu u nizu s kojom je skočio na vrh tablice. Gorica je šokirala Poljud kada je u petoj minuti povela autogolom Dominika Prpića, ali Hajduk je došao do preokreta. Dva puta zabijao je 16-godišnji Bruno Durdov kojem je za oba gola asistirao Marko Livaja. Livaja je zatim zabio i sam, a točku na "i" stavio je Niko Sigur.

Sigur je Gorici zabio svoj drugi gol za Hajduk, a nakon utakmice je rekao: "Krenulo je loše po nas, primili smo rani gol, ali to nam je dalo motivaciju. Momčad je uložila jako puno energije, zabili smo izjednačujući gol, nakon toga su golovi padali jedan po jedan, na koncu je to bila uvjerljiva pobjeda.

Ovo je prvi put da sam propustio ovoliko utakmica od kad igram za Hajduk, ali radio sam dobro, kako u klubu tako i u reprezentaciji i bio sam spreman za derbi. Nadam se da ću igrati sve više i doprinositi momčadi. Protiv Dinama sam igrao na krilu, svestran sam, volim igrati na različitim pozicijama, gdje me trener treba ja sam tu. Trener želi da se igra čvrsto, mi smo tu. Dok je on igrao ja sam bio mlad, ne pamtim ga od tada, ali sam pogledao neke snimke."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.