Šimenc o Perišiću: Nitko ne zaslužuje ovakvo ponižavanje

Ivana Ivanović/PIXSELL, Hrvoje Jelavić/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35) odlazi iz Hajduka samo pola godine nakon što se tamo vratio teško ozlijeđen. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom te to što je zatim Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići.

Na to je uslijedio val ogorčenja navijača prema Perišiću, koji je nakon prijetnji i uvreda odlučio otići. Inače, Perišić je u ugovoru s Hajdukom imao klauzulu po kojoj od 29. kolovoza do 5. rujna može otići za samo 200 tisuća eura.

"Ivan nije zaslužio ovakav odnos"

Na verbalne napade i uvrede prema Perišiću reagirao je legendarni bivši vaterpolist Dubravko Šimenc. Popularni Dudo, jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportaša, na Instagramu je objavio:

"Nikada neću moći razumjeti i shvatiti odnos "nekih" ljudi prema ovakvim ljudinama, sportašima, sportskim legendama, velikanima Hrvatske. Poštujem tuđe, ali volim svoje. Takav sam. Ivan nije zaslužio ovakav odnos. Nitko ne zaslužuje ovakvo ponižavanje. Majstore, nitko ti ne može izbrisati 33 gola i 134 odigrane utakmice za Hrvatsku. Nikada."

Kale: Ja bi treneru je*o mater

U komentarima na Šimencov post javio se Tvrtko Kale. Bivši golman Hajduka, koji je osvajač zadnje titule tog kluba 2005., napisao je:

"Strašno je to šta mogu neki uništiti jednim potezom, a trener ajme alibi. Iskreno, ja bi mu je*o mater sa takvim odnosom, pa nije igrač krpa tvoja kako god da se zovu ...Sad će ispasti Gattuso autoritet, koji bi trebao graditi mirnoćom, igrom i taktikom, a ne udaranjem u kašete sa vodom. Je*i ga, to vide ovi iz Torcide pa kažu "imamo dobrog, temperamentnog trenera". Nije dobar ni znanjem, ne može biti i osvajati titule zbog svog ego-manijakalnog pristupa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.