Skomina: Gol Slavena protiv Rijeke trebao je biti priznat, tu nema dileme

Screenshot: Max Sport

SLAVEN BELUPO i Rijeka remizirali su bez golova u Koprivnici u utakmici devetog kola SuperSport HNL-a. Slaven je zabio čisti gol kad je Dominik Kovačić skočio i nakon kornera pogodio glavom, no sudac Mario Zebec ga je poništio zbog prekršaja koji nije postojao. Odluku je komentirao u studiju Max Sporta nekadašnji elitni sudac, Slovenac Damir Skomina.

"Taj gol je trebao biti priznat i tu nema govora. Ne možemo ni raspravljati. Razumijem suca koji je upozoravao prije toga. Nije bio pribran i koncentriran, nije ostavio osjećaje po strani, netko ga je iziritirao. Kod VAR-a moraš sačekati i vidjeti, to se bezbroj puta ponavlja na edukaciji. S tim golom mijenja se tijek utakmice. Vjerujem da bi on najrađe bio propao u zemlju, ali moraš suditi dalje."

Nakon ovakve odluke pobjesnili su trener Slavena Mario Kovačević, ali i njegovi igrači na terenu te publika na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Rijeka je tim remijem izgubila prednost na vrhu ljestvice SuperSport HNL-a. Slaven je ostao na dnu ljestvice. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.