Škotski mediji: Bod nam je oduzet na najokrutniji mogući način

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija pobijedila je na Maksimiru Škotsku 2:1 u trećem kolu Lige nacija. Igor Matanović i Andrej Kramarić zabili su za Hrvatsku, dok je Duje Ćaleta-Car zabio autogol. Momčad Zlatka Dalića primila je neregularan pogodak u 98. minuti, a poništio ga je VAR. Evo kako su poraz doživjeli škotski mediji.

Reakcije škotskih medija

"Slavan neuspjeh. Škotska je sad udaljena šest bodova od pozicija koje vode u drugi krug Lige nacija. Više nego ijedna druga reprezentacija u ovom trenutku. I dalje traje povijesni niz bez pobjede. Čekamo već 13 mjeseci na pobjedu u natjecateljskoj utakmici", piše škotski BBC.

"Clarkeova momčad zasluženo je povela, no nisu stigli ni proslaviti prije nego što je Hrvatska izjednačila. Modrić je bio magičan. Što to još pogoni njegove 39 godina stare kosti? Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Kaže da su to ljubav prema nogometu i ljubav prema Hrvatskoj", piše Daily Record.

"Iako su škotski igrači odigrali jako dobro, suočavaju se s opasnošću od pada u nižu kategoriju Lige nacija. Poraz na Maksimiru boli jer je gol Škotima otet u posljednjim sekundama utakmice zbog malog zaleđa", piše Scotsman.

"Užasno? Oprosti, Steve, ali ta riječ ne opisuje koliko se loše osjećaju večeras navijači Škotske. Odigrati ovako protiv jedne od najboljih momčadi u Europi... Mislili smo da smo se izvukli golom na samom kraju. Sve je to nestalo na kraju", piše škotski The Sun.

"Kad ti ne ide, onda ti zbilja ne ide. Škotska je izgubila ponovo, i to na najokrutniji mogući način. Poništenjem pogotka u zadnjim trenucima sudačke nadoknade", piše The National.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.