Slovački trener usporedio Guardiolu s Gaudijem. Pep: Je li pio vino prije presice?

Foto: EPA

MANCHESTER CITY gostuje kod Slovana u Bratislavi u utakmici drugog kola Lige prvaka. Uoči tog susreta kladionice su postavile City kao izrazitog favorita, na kojeg je koeficijent samo 1.05. Takav je odnos snaga potvrdio i trener Slovana Vladimir Weiss, koji je na svojoj konferenciji za medije za trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu rekao da je on genijalac poput Antonija Gaudija.

Novinari su Guardiolu pitali da prokomentira tu izjavu, a Španjolac ih je pitao: "Jeste li sigurni da nije popio čašu vina prije presice?" Zatim je nastavio u ozbiljnijem tonu. "Želim biti iskren i reći da je početak ove konferencije za medije kao da igramo prijateljsku utakmicu.

Zabrinut sam jer me pitate za Gaudija i tako neke stvari. Ovo je natjecanje i moramo dobro odigrati. Nov je format i ne znam koliko nam točno bodova treba. Možda ćemo završiti na 13., 14. ili 15. mjestu i ne kvalificirati se uopće u osminu finala."

Tko je Antoni Gaudi?

Antoni Gaudi španjolski je arhitekt koji je živio i stvarao u drugoj polovici 19. i prvoj polovici 20. stoljeća. Najpoznatiji je po projektu crkve Sagrada Familia u Barceloni te parku Guell. Gaudi je toliko omiljen u Barceloni da je čak prije nekoliko godina pokrenuta inicijativa da ga se proglasi svecem.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.