Šokirala je sve kad se ostavila tenisa i nestala bez traga. Sad je sve objasnila

Foto: EPA

TALIJANSKA tenisačica Camila Giorgi (32) početkom svibnja ove godine naglo je okončala tenisku karijeru. Gazzetta dello Sport pisala je da će se u potpunosti okrenuti modelingu i biznisu s vlastitim brendom donjeg rublja, a isti medij je potom objavio da je "nestala bez traga", kao i njezina majka Claudia, otac Sergio i braća Amadeus i Leandro, i to zbog poreznog duga. Pisalo se i da je radila malverzacije s krivotvorenjem covid potvrda.

Giorgi se ipak pojavila nakon nekog vremena, i to nakon što je optužena da je opljačkala vilu u Firenci u kojoj je živjela u najmu. Optužio ju je vlasnik vile, koji je rekao da mu je pokrala stvari koje vrijede između 50 i 100 tisuća eura. Bivša tenisačica gostovala je u talijanskoj emisiji Verissimo, u kojoj je razjasnila sve kontroverze koje se vežu za njeno ime.

Foto: EPA

"Nismo ukrali namještaj"

"Nikad nisam bježala! Smijala sam se glasinama iz novina. Italiju nisam napustila kako bih izbjegla plaćanje poreza. Moj odvjetnik stvorio mi je puno problema za koje nisam ni znala dok te sumnje nisu postale javne. Moja obitelj nije bila svjesna situacije, savjetovali su me drugi ljudi čiji je to bio posao.

Godinama sam htjela odustati od tenisa. Često bih znala uzeti višemjesečnu pauzu, ali više nisam mogla izdržati mentalne i fizičke napore koje donose putovanja i turniri. Živjela sam tri godine u Miamiju, sada sam se tamo trajno preselila. Roditelji mi žive u Kaliforniji.

Nismo ukrali namještaj, kuća je bila bez namještaja. Najamninu smo stalno plaćali, te optužbe su šokantne i smiješne. U studenom će biti sudsko saslušanje oko covid potvrda. Vrlo sam iznenađena, vjerovala sam toj doktorici. Ubrizgala mi je injekciju i odobrila covid potvrdu. Kasnije sam saznala kako to nije bilo cjepivo za koronavirus, pa sam se onda cijepila kako spada, rekla je.

Imala je uspješnu tenisku karijeru

Giorgi je imala vrlo uspješnu karijeru tijekom koje je od turnira zaradila više od šest milijuna eura. Osvojila je četiri titule, a najveći uspjeh na Grand Slam turnirima ostvarila je 2018. godine, kad je igrala četvrtfinale Wimbledona. 

Najbolji ranking karijere ostaje joj 26. mjesto, također iz 2018. godine, dok je sada 116. Na Olimpijskim igrama u Tokiju ispala je u četvrtfinalu. Posljednji je put bila na terenu u ožujku na Masters turniru u Miamiju.

Uz tenisku, razvijala je karijeru u modelingu. Redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u donjem rublju kako bi promovirala vlastiti brend Giomila. Na Instagramu ima više od 720 tisuća pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.