Španjolci: Modrića su uznemirile priče o ponudama iz Saudijske Arabije

Foto: EPA

LUKI MODRIĆU (37) na kraju lipnja istječe ugovor s Real Madridom. Isprva se pisalo kako će kapetan hrvatske reprezentacije potpisati novi ugovor za još jednu sezonu, no potom se pojavio interes iz Saudijske Arabije. Neimenovani klub nudio mu je 120 milijuna eura za dvije sezone, a potom navodno povećao ponudu na trogodišnji ugovor vrijedan 200 milijuna eura.

Međutim, Relevo tvrdi kako Modrić razmišlja samo o ostanku u Madridu. Uznemirile su ga priče o saudijskim ponudama, pišu Španjolci, osobito zato što je već potvrdio da želi ostati u Realu, u koji je stigao 2012. godine i s kojim je osvojio sve, pa postao i jedan od najboljih veznih igrača ikad. "Modrić ne razumije otkud dolaze te glasine", piše Relevo.

Što će Modrić napraviti?

Modrića s hrvatskom reprezentacijom očekuje nastup u finalu Lige nacija, gdje će u nedjelju igrati protiv Španjolske. Uoči polufinalnog ogleda s Nizozemskom (4:2) Modrić je izjavio: "Što se tiče budućnosti u Realu... Već sam sve rekao, sve što bih sada rekao bilo bi ponavljanje. Fokus je na reprezentaciji. Kada se završi Liga nacija, onda možemo pričati o svemu."

Ukupno je za Real odigrao 488 utakmica, postigao 37 i asistirao za 77 golova. Pet puta bio je osvajač Lige prvaka i triput osvajač španjolskog prvenstva. S Realom, u kojem je odavno postao legenda kluba, osvojio je 23 titule.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.