Španjolci: Modriću vrijeme polako curi, Hrvatska je već pronašla njegovog nasljednika

Foto: Profimedia

REAL SOCIEDAD nije uspio u domaćoj utakmici 5. kola španjolskog prvenstva iznenaditi Real Madrid, iako je na trenutke izgledalo da bi moglo doći do slavlja u San Sebastianu. Ipak, ono što nije obranio Thibaut Courtois, ostalo je na okviru gostujućeg gola koji su pogađali Luka Sučić (dvaput) i Sheraldo Becker (jednom). Real Madrid je slavio 2:0.

Favorizirana momčad do pobjede je došla precizno izvedenim udarcima s bijele točke. Za prvu gostujuću pobjedu u sezoni, u trećem pokušaju izvan svog stadiona, pogađali su Vinicius Junior i Kylian Mbappe. Španjolski mediji u opisnim su ocjenama pohvalili izvedbu Realovog kapetana Luke Modrića, ali i doprinos Luke Sučića igri domaće momčadi. Marca je tako napisala da "nije mogao bolje iskoristiti priliku koju je dobio" i najavila da "Real Sociedad od njega može očekivati puno golova".

Grafika: Sofascore

El Desmarque: Modrić je sve bliže mirovini

Sučić, koji je u transferu vrijednom 10 milijuna eura ljetos iz RB Salzburga stigao u Španjolsku, bio je najbolji igrač Real Sociedada, navodi El Desmarque, koji o 22-godišnjem veznjaku piše biranim riječima.

"Luki Modriću vrijeme polako curi i sve je bliže mirovini. Veznjak Real Madrida odlučio je igrati ovu sezonu unatoč tome što mu je 39, ali čini se da je Hrvatska već pronašla njegovog nasljednika. To je Luka Sučić, igrač Real Sociedada."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.