Srbija će igrati prijateljsku utakmicu s Rusijom

Foto: EPA

NOGOMETNA reprezentacija Rusije će u ožujku odigrati svoju prvu prijateljsku utakmicu protiv neke europske reprezentacije otkada je započela invazija na Ukrajinu te otkada su reprezentacija i ruski klubovi suspendirani iz svih UEFA natjecanja u veljači 2022. godine.

UEFA je potvrdila da se suspenzija ne odnosi na prijateljske susrete, samo što do sada Rusi nisu pronašli reprezentaciju koja bi bila voljna igrati protiv njih, ali taj problem je sada riješen. Protivnik Rusije 21. ožujka na stadionu Dinama iz Moskve bit će reprezentacija Srbije.

Otkako je Rusija uklonjena iz međunarodnih nogometnih natjecanja, ruska reprezentacija uglavnom je organizirala prijateljske utakmice protiv momčadi iz Azije i Afrike, kao i jednu utakmicu protiv Kube u studenom prošle godine. Utakmica protiv Bosne i Hercegovine bila je planirana krajem 2022. godine, ali nije održana nakon prigovora igrača. Ruska ženska reprezentacija je prošle godine igrala prijateljske utakmice s Bjelorusijom, Kinom, Iranom i Paragvajom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.