Srpski mediji o kaosu na utakmici: Mučne scene pretvorile se u horor

Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images/PIXSELL

UTAKMICA u srpskom prvenstvu između momčadi Čukaričkog i Partizana prekinuta je jučer u 19. minuti nakon što su Grobari izazvali više incidenata zbog kojih je susret bio prekidan, a i sukobili su se s policijom. Sudac utakmice Milan Mitić dvaput je prekidao utakmicu i upućivao igrače u svlačionicu zbog baklji na terenu i trganja stolica, a nakon drugog prekida, u dogovoru s policijom, završio je susret. Dogovoreno je da se nastavi danas.

Prema pisanju srpskih medija, to je dovelo do kaosa i nakon same utakmice. Partizanovi navijači prijetili su treneru i igračima da se utakmica ne smije nastaviti pa Kurir piše da su se "mučne scene na stadionu na Banovom brdu pretvorile u horor, jer navijači nisu birali riječi kojima su vrijeđali i prijetili članovima tima".

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević tvrdi da ne zna zašto je tribina prvo ispražnjena, a nakon toga utakmica prekinuta, a nije mu jasno ni zašto bi ogled trebao biti nastavljen danas u 18 sati.

Matijašević: Ja o tome ne odlučujem

"Ja sam sportski direktor, ja o tome ne odlučujem. O tome će odlučiti vlasnik kluba, sve ćemo saznati. Iskreno, ja ne vidim razlog zašto bi se meč igrao sutra, kako će to sve psihološki utjecati na igrače oba tima. Ja bih razumio da se igra za 10 dana, ali zašto odmah sutra?" rekao je jučer nakon kaotičnih scena.

Misli i da neće biti sankcija.

"Ma ništa, kakve sankcije? U zadnjih nekoliko godina svašta se događalo, mislim da je ovo kap koja je prelila čašu, ali ne očekujem da će netko biti kažnjen zbog ovoga, a to što se danas dogodilo je strašno. Nakon utakmice pogledao sam dosta snimaka, to je užasan prizor", rekao je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.