Stigla ponuda za Lovru Kalinića. Odbio ju je

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

KAPETAN Hajduka Lovre Kalinić odbio je prijeći u iranski klub Persepolis. Kako doznajemo, u Hajduk je u proteklih nekoliko dana stigla ponuda za 34-godišnjeg golmana, no ona nije prihvaćena. Persepolis je nedavno napustio golman Alireza Beiranvand, a Kalinića su Iranci vidjeli kao rješenje za tu poziciju.

Nekadašnji hrvatski reprezentativni vratar vratio se u Hajduk iz Aston Ville prije dvije godine. No više je vremena proveo oporavljajući se od ozljede nego braneći za prvu momčad. Kalinić je prošle sezone upisao samo tri nastupa. Ugovor mu istječe na kraju sljedeće sezone. U Hajduku situacija s vratarima prošle sezone nije bila sjajna.

Kalinić je često ozlijeđen i van forme, a Ivan Lučić je operirao koljeno krajem prošle sezone. Donedavni junior Borna Buljan (19) završio je sezonu kao prvi golman splitskog kluba i svoj je posao dobro odradio. Još uvijek se ne zna tko će biti Hajdukov prvi golman ove sezone. Kalinić i Lučić su se oporavili od ozljeda i branili su u pripremnim utakmicama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.