Times: Guardiola postaje izbornik? Dobio je ponudu

Foto: EPA

U MANCHESTER CITYJU događaju se velike promjene. Engleski mediji su potvrdili da će poziciju sportskog direktora preuzeti Portugalac Hugo Vianna. On stiže iz Sportinga i 2025. će zamijeniti Katalonca Txikija Begiristaina koji je na spomenutoj poziciji od 2012. godine.

Pep razmišlja

No, još uvijek nije riješeno pitanje tko će biti trener Građana iduće sezone. Naime, Pepu Guardioli (53) na ljeto istječe ugovor i zasad ga nije produljio. Danas se pojavila informacija kako je Guardiola bio na razgovoru s engleskim savezom. Naime, Times tvrdi da je Pepu ponuđen posao izbornika Engleske i da će u nadolazećim tjednima odlučiti o svojoj budućnosti.

Engleska traži izbornika

Engleska je bez izbornika ostala nakon Europskog prvenstva, a vodio ju je privremeni trener Lee Carsley (50). Nakon poraza u finalu od Španjolske izborničku funkciju napustio je Gareth Southgate (54), koji je reprezentaciju vodio od 2016. do 2024. godine. Dvaput je poražen u finalima Eura. Guardiola City vodi od 2016. godine i s klubom je osvojio sve što se osvojiti moglo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.