Tko će biti napadač protiv Maroka? Livaja: Ja ne vidim problem

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija će prekosutra s početkom u 11 sati zaigrati u svojoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru. Iako izbornik Zlatko Dalić tvrdi da zna većinu kadra s kojim će otvoriti taj susret, a zna ga i većina hrvatskih navijača, upitno je tko će popuniti one diskutabilne pozicije, a tko priliku čekati s klupe.

"Riješili smo gotovo sve dvojbe, utakmica protiv Saudijske Arabije nije nam poslužila da bismo nešto isprobavali, gotovo sve znamo, u dvojbi smo između jednog ili dva imena, ovisno o tome kako napravimo analizu utakmice protiv Maroka. Ne lutamo, nismo u dvojbama, izabrat ćemo najbolje", rekao je Dalić prošloga tjedna.

"Svatko od nas ima svoje kvalitete"

Ono što je za Dalića posebno dobro jest to da su mu svi igrači spremni i da može birati koga će suprotstaviti afričkog predstavniku na otvaranju skupine. Problem ne vidi ni Marko Livaja koji je u izjavi za HRT rekao:

"Imamo četiri različita tipa igrača, svatko od nas ima svoje kvalitete. Na izborniku je da odlučio na kojoj utakmici će kojega koristiti. Sigurni su svi s razlogom ovdje i ne trebamo se uopće opterećivati oko toga. Ne vidim ja tu problem. Mislim da stvarno imamo kvalitete i da ćemo to pokazati na ovom Svjetskom prvenstvu", rekao je Livaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.