Torcida bojkotira derbi: Protiv Dinama prazan Sjever?

"IDEMO u bojkot na derbi: prazan sjever, sve splitske ekipe su se složile i kreće se s postizanjem našeg cilja! Obavjestite sve da nekupuju karte!" dio je sadržaja sms-a koji je sinoć poslan na stotine telefonskih brojeva.

U nastavku sms obavijesti o navijačkom bojkotu utakmice Hajduk-Dinamo, koja se igra ove subote, stoji: "Izać će sve,letak će se kopirati u 5 tisuća primjeraka. Svi ćete detalje saznati na vrime. prosljedite poruku".

Kao što je vidljivo, obavijest vrvi pravopisnim greškama, što budi sumnju da je ovo dio organizirane i od vrha Torcide "amenovane" akcije, jer poznato je kako Hajdukova navijačka skupina ima itekako organiziran javni nastup i artikuliran "PR", pa bi bilo teško vjerovati da bi ovako sastavljena poruka mogla odražavati službeni stav Torcide.

Javna je tajna da navijači Hajduka, ogorčeni kaosom u upravljačkoj strukturi kluba i ništa manje kaotičnim predstavama igrača na terenu, posljednjih dana razmatraju bojkot subotnjeg derbija u Splitu, ali to je samo jedna od opcija kojom bi izrazili nezadovoljstvo.

Na službenim stranicama Torcide nema obavijesti ni informacija, makar o eventualnom bojkotu, a kako navijačka skupina koja prati Hajduk ne želi davati izjave za naš portal, čitateljima samo prenosimo informaciju o poruci kojom se poziva na bojkot derbija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.