Trener Dinamovih juniora: Ne bi nam dali gol još 10 dana! Brutalno, kapa dolje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NAKON poraza protiv Bayerna u prvom kolu juniori Dinama su u drugom kolu UEFA-ine Lige prvaka mladih na stadionu u Zaprešiću slavili rezultatom 1:0 protiv svojih vršnjaka iz Monaca. Gol odluke zabio je Patrik Horvat, koji je ušao s klupe u drugom dijelu, u 63. minuti. Dinamo je većinu utakmice dominirao i mogao je pobijediti i uvjerljivijim rezultatom. Trener Dinama Ivica Banović bio je jako zadovoljan nakon utakmice.

Banović: Još deset dana ne bismo primili gol

"Nagrađeni smo pobjedom. Razina požrtvovnosti i služenja jednog za drugog, to je bilo u standardima genijalnosti! Zato smo pobijedili i zato nismo dobili gol iz 12. kornera koji su imali pred kraj. Ne bismo ga dobili još deset dana, u to sam siguran! Zato što su dečki odlučili danas služiti jedni drugima", rekao je Banović za klupske stranice pa nastavio:

"Prvih 80 minuta imali smo puno više od igre, puno više šansi. Igrom smo dominirali, a kamoli kad služiš i gineš jedan za drugoga. Da smo igrali još pet dana, ne bi nam dali gol samo zbog pristupa kakav smo imali. Brutalno, kapa dolje. Za pobjedu OK, ali za ovakav pristup, svaka čast."

"I zaboravio sam na penal"

Banović je govorio i o junaku pobjede Patriku Horvatu, kao i promašenom jedanaestercu Nike Šepića u 17. minuti. "Neki put uvedeš nekoga, možda da autogol, evo, danas je dao gol. To je sreća, ali je zasluga Paće koji je prošlih tjedana nevjerojatno radio i u fazi obrane. Rekao sam mu da samo nastavi raditi, evo danas je došla nagrada. Sretni smo ja, on i momčad", izjavio je i dodao:

"Zaboravio sam na taj penal, imali smo i to. Nije nas uopće poljuljalo, kao da ga i nismo imali. Dečki su danas bili i s loptom i bez nje u nevjerojatnoj formi. Pristup je bio na nevjerojatnoj razini, a sve ostalo je posljedica toga."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.