Trener Monaca: Svaka čast Petkoviću, odigrao je sjajno. Baturina je radio probleme

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je na Maksimiru remizirao 2:2 s Monacom u drugom kolu Lige prvaka. Iako je momčad Nenada Bjelice vodila 2:0 zahvaljujući pogocima Petra Sučića i Martine Baturine, primila je golove u 74. i 90. minuti pa se tako mora zadovoljiti samo s jednim bodom. Hrvatski prvak je nakon dva kola Lige prvaka tako na jednom osvojenom bodu te se nalazi na 28. mjestu na tablici. Evo što je na konferenciji za medije nakon susreta rekao trener Monaca Adi Hütter.

Hütter: Dobar bod za nas

"Moram biti iskren, ovo je dobar bod za nas. Čestitam momčadi na našem mentalitetu, nije bilo lako igrati u ovim uvjetima. Ne mogu reći da sam sretan, ali nakon što smo gubili 2:0 moram biti zadovoljan. Stadion? Znam da su Dinamovi navijači žestoki, vidjeli smo to danas. Više sam razmišljao o terenu na kojem nismo mogli igrati brz nogomet, ali nisam ja prava osoba da me pitate o stadionu. Ja mogu pričati o nogometu", započeo je pa nastavio:

"Ovo je nogomet, danas nijednoj momčadi nije bilo jednostavno igrati. Čestitam Dinamu na njihovom načinu igre, obrambeno su bili jaki, imali brzu tranziciju. Dinamo je u prvom dijelu bio bolja momčad, mi se nismo snašli. Ali nismo odustajali, vjerovali smo u svoje mogućnosti, na kraju uzeli važan bod. 

Trenera Monaca pitali su kojeg igrača Dinama bi najradije kupio, a on je odgovorio: "Jedan mi je zapeo za oko. Petković, ali on je za nas malo prestar, haha. Ali odigrao je sjajnu utakmicu, svaka mu čast. Tu je i Baturina, ne samo zbog tog drugog gola, svi su mogli vidjeti njegovu kvalitetu, stvarno nam je radio puno problema. A dečko ima samo 21 godinu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.