Trener Osijeka nakon rušenja Dinama: Bit ćemo spremni za Hajduk

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

OSIJEK je u velikom derbiju 15. kola SuperSport HNL-a u Gradskom vrtu pobijedio Dinamo 1:0. Osobito u drugom poluvremenu, utakmica se igrala po gustoj magli koja je otežavala igru. Osijek je do pobjede došao golom Ramona Miereza u 85. minuti. Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener domaće momčadi Rene Poms.

"Čestitam svojoj ekipi. Odradili smo dobar posao u prvom poluvremenu. Nametnuli smo Dinamu visoki pritisak i radili sve ono što smo htjeli. U drugom dijelu ni ja nisam vidio previše što se događalo na terenu, pa mi je teško analizirati. Najvažnije je da smo uzeli tri boda", rekao je trener Osijeka pa dodao:

"Kao što sam i ranije govorio, nije toliko važno u kojoj formaciji igramo. Važno je da imamo jasnu ideju, da idemo redovito u visoki pritisak i da svih 11 igrača igra kao jedan. Nekad ćemo igrati s tri u zadnjoj liniji, a nekad četiri, ključan je pritisak. Što se Hajduka tiče, pripremamo se uvijek isto. Danas slavlje, sutra slobodan dan, a od ponedjeljka Hajduk. Bit ćemo spremni za njih."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.