Trener Slavena: Nije se vidjelo da je Rijeka prva, a mi zadnji

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

SLAVEN Belupo i Rijeka remizirali su bez golova u utakmici osmog kola SuperSport HNL-a u Koprivnici. Rijeka je time ostala vodeća na ljestvici hrvatskog prvenstva, ali je to prvo mjesto ugrozila jer je mogu već u nedjelju prestići Dinamo i Hajduk ako pobijede u svojim utakmicama. Dinamo, doduše, mora pobijediti s najmanje četiri gola razlike.

Utakmica je u prvih pola sata bila nesadržajna. Slaven se dobro držao, a Rijeka nije opravdavala status vodeće momčadi na ljestvici. Prvo veće uzbuđenje doživjeli smo u 36. minuti. Dominik Kovačić je zabio gol glavom nakon kornera, ali Zebec je to poništio jer je dosudio prekršaj prije skoka.

"Čestitam svojim igračima, ali i igračima Rijeke"

Poludio je na klupi trener Slavena Mario Kovačević nakon ove odluke, kao i njegovi igrači i navijači na stadionu Ivan Kušek-Apaš. Odluku Marija Zebeca i cjelokupni susret trener Slavena komentirao je nakon utakmice za Max Sport televiziju.

"Čestitam igračima na borbi. Nedostajao nam je samo taj pogodak. Čestitam i igračima Rijeke. Bila je ovo prava prvenstvena utakmica. Na terenu se nije vidjelo da su oni prvi, a mi zadnji. Nismo dozvolili Rijeci da se nametne. Nemamo ni sreće s nekim odlukama, najblaže rečeno. Imali smo neke šanse, ali imala je i Rijeka. Zaslužili smo taj bod."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.